2015 The Flash ve Arrow Crossoverına Dair

11069
Legends of Today

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de The CW kanalı çok özel bir olaya tanıklık edecek: The Flash ve Arrow crossoverı, nam-ı diğer ortak bölümü. Gelin bu crossovera dair neler biliyoruz hep birlikte bakalım.

Bu sene ortak bölümlerin ilki The Flash’ın 2. sezon 8. bölümü olarak 1 Aralık akşamı yayınlanacak, bölümün ismi “Legends of Today“. Ortak bölümlerin ikincisi ise Arrow’un 4. sezon 8. bölümü olarak hemen ertesi gün yani 2 Aralık tarihinde yayınlanacak, bu bölümün ismi ise Legends of Yesterday olarak açıklandı.

Legends of Today konusu:

Bu bölümde daha önce duyurusunu yaptığımız üzere Casper Crump tarafından canlandırılacak Vandal Savage Central City’e gelip Kendra Saunders (Ciara Renée) ve Cisco’ya saldıracak. Bu saldırının ardından Kendra ve Cisco yardım için Barry’e giderler. Vandal Savage’ın ne kadar tehlikeli olduğunu fark eden beri, Kendra’yı Star City’e götürür ve Oliver ve ekibinden Vandal’ı durdurmak için bir yöntem bulana dek onu saklamasını ister. Ancak aynı zamanda Hawkman’ın da (Falk Hentschel) Star City’e gelmesi işleri oldukça karıştıracaktır. Bu sırada Harrison Wells Barry’nin daha hızlı koşmasını sağlamak amacıyla bir serum yapar ve Jay Garrick’ten (Teddy Sears) bunu test etmesini rica eder.

Legends of Yesterday konusu:

Oliver ve Barry, Vandal Savage’ı nasıl durdurabileceklerini öğrenene dek Kendra Saunders ve Carter Hall’u başka bir yere saklamaya karar verirler. Malcolm, Green Arrow, The Flash ve Vandal Savage arasında bir görüşme ayarlar ancak olaylar planladıkları gibi gitmez. Bu sırada Felicity, Thea, Diggle ve Laurel Flash ekibiyle birlikte çalışarak vandal Savage’ı durdurmak için bir silah geliştirmeye çalışacaklardır.

Geçtiğimiz yılın crossover bölümleri genel olarak eğlenceli bir temaya sahip olsalar da, bu yıl bu bölümler daha önemli bir olayın temelini oluşturacaklar: Legends Of Tomorrow dizisi. 2016’da başlayacak Legends of Tomorrow 16 bölüm olarak yayınlanacak ve hem Arrow hem de The Flash’tan karakterlere ev sahipliği yapacak.