2016-2017 Sezonunda Ekranlara Dönen 13 Yıldız

7438
2016-2017 Sezonunda Ekranlara Dönen 13 Yıldız

Bu sezon, bir süredir ekranlardan uzak kalan ya da uzun soluklu projelerde yer almamış olan bir dönemin ünlü TV yıldızlarını yeni projeleriyle izleme şansımız olacak. Sarah Jessica Parker’dan, Theo Rossi’ye 2016-2017 sezonunda ekranlara dönen 13 yıldızı sizler için yazdık.

1- Sarah Jessica Parker

divorce

Sex and the City TV ekranlarına veda edeli tam 12 yıl oldu. Sarah Jessica Parker‘ın bu ünlü dizide canlandırdığı Carrie Bradshaw rolü, onun TV’de baş rol olarak yer aldığı son rolüydü. O tarihten bu yana Parker’ı, The Family Stone, Failure to Launch, Did You Hear About the Morgans?, Sex and the City filmleri ve I Don’t Know How She Does It isimli filmlerde izledik. Bir kaç sene önce Glee’nin bir kaç bölümüne de konuk olan Sarah Jessica Parker, ekranlara büyük bir dönüş yapacak. Kendisini HBO’nun yeni dizisi Divorce‘da baş rolde izleyeceğiz.


2- Kevin James

KEVIN CAN WAIT stars Kevin James (pictured) as a newly retired police officer looking forward to spending carefree, quality time with his wife (Erinn Hayes, pictured) and three kids, only to discover he faces tougher challenges at home than he ever did on the streets. This fall, KEVIN CAN WAIT will be broadcast Mondays (8:30-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network, before moving to Mondays (8:00-8:30 PM, ET/PT) in October after football ends. Photo: David Giesbrecht/CBS ©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Kevin James, CBS kanalının yeni komedi dizisi Kevin Can Wait ile geçtiğimiz ay TV ekranlarına geri döndü. Emmy aday olmuş oyuncu 9 yıl boyunca The King of Queens dizisinde Doug Heffernan karakterini canlandırmıştı. Dizinin 2007 yılında final yapmasının ardından ise oyuncuyu I Now Pronounce You Chuck & Larry, Paul Blart: Mall Cop, Grown Ups, The Dilemma, Zookeeper ve Here Comes the Boom gibi filmlerde izledik.


3- Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland, 9 yılını 24 dizisinde Jack Bauer karakterini canlandırarak geçirdi. Aktörün ayrıca The Confession and Touch isimli kısa süren iki dizi projesi daha oldu. Bunlardan sonra kendisini 2014 yılında yeniden 24: Live Another Day’de Jack Bauer olarak izledik. Ünlü oyuncu, bu sonbaharda ise ekranlara oldukça sağlam bir proje ile gerü döndü; Sutherland ABC’nin yeni dizisi Designated Survivor‘da Tom Kirkman karakterini canlandırıyor.


4- Geena Davis

The Exorcist

Geena Davis televizyon kariyerine Buffalo Bill dizisinde canlandırdığı Wendy Killian karakteriyle başladı. Thelma & Louise filminin yıldızı yıllardır daha küçük TV projelerinde yer alıyor; kısa ömürlü diziler Sara, The Geena Davis Show ve Commander in Chief ya da Grey’s Anatomy’de konuk oyunculuk gibi… Bu sezon ise kendisini Fox kanalının yeni korku dizisi The Exorcist‘te Angela Rance olarak izleyeceğiz.


5- Mekhi Phifer

Frequency -- "The Near-Far Problem" -- Image Number: FRG103a_0018.jpg -- Pictured: Mekhi Phifer as Satch -- Photo: Bettina Strauss/The CW -- © 2016 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Mekhi Phifer, 8 yıl boyunca ER dizisinde Gregory Pratt karakterini canlandırdıktan sonra, televizyon kariyerine Lie to Me dizisinde Ben Reynolds’u canlandırarak devam etti. Bu diziden sonra geçen yıllarda ise oyuncuyu yalnızca Torchwood ve House of Lies’ın bazı bölümlerinde izleyebildik. Bu ay ise kendisini The CW’nun yeni dizisi Frequency‘de, Peyton List ve Riley Smith ile beraber izleyeceğiz.


6- William Jackson Harper

THE GOOD PLACE "Everything Is Fine" Season 1, Episode 1 September 19, 2016 Kristen Bell as Eleanor, William Jackson Harper as Chidi

William Jackson Harper, bu sezonun yeni komedisi The Good Place‘de Chidi Anagonye karakterini canlandırıyor. True Story oyuncusu Harper, bu rolü PBS kanalının “The Electric Company” programınıa borçlu. Oyuncu bu çocuk programında 2 yıl boyunca Danny Rebus karakterini canlandırdı.


7- Theo Rossi

luke-cage-theo-rossi-banner

Theo Rossi, 6 yıl boyunca Sons of Anarchy’de canlandırdığı Juan Carlos “Juice” Ortiz karakterine 2014 yılında veda etti.  When the Bough Breaks ile tanınan oyuncu ekranlara geçtiğimiz ay Netflix’in son Marvel uyarlaması Luke Cage‘de canlandırdığı  Hernan “Shades” Alvarez karakteriyle döndü.


8- Damon Wayans

LETHAL WEAPON: L-R: Damon Wayans and Clayne Crawford in LETHAL WEAPON coming soon to FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Richard Foreman/FOX

Televizyon kariyerine In Living Color ile başlayan Damon Wayans, daha sonra My Wife and Kids dizisinde Michael Kyle karakterini canlandırdı. 2005 yılında bu rolden ayrılan Wayans, bu sezon Fox kanalının yeni dizisi Lethal Weapon’da Roger Murtaugh karakterini canlandırıyor.


9- George Eads

MACGYVER Sandrine Holt, Lucas Till, George Eads.

George Eads, tam 15 yıldır geçtiğimiz sene final yapan CSI: Crime Scene Investigation dizisinde Nick Stokes karakterini canlandırıyordu. Kendisi bir yıl kadar televizyondan uzak kaldıktan sonra geçtiğimiz ay ekranlara geri döndü. Oyuncuyu CBS‘in yeni dizisi MacGyver‘da Jack Dalton olarak izleyeceğiz.


10- Aimee Teegarden

NOTORIOUS - ""Pilot" - Powerhouse TV news producer Julia George (Piper Perabo) capitalizes on the notoriety of the clients of charismatic defense attorney Jake Gregorian (Daniel Sunjata). Together, they make great TV and determine the nation's headlines while attempting to control the media, the justice system and ultimately each other. Behind the scenes, the people surrounding Jake and Julia are driven to advance their own professional and personal agendas, in a world where motives are suspect and morality is subjective, on the series premiere of "Notorious," airing THURSDAY, SEPTEMBER 22 (9:00-10:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network." (ABC/Eli Joshua Ade) AIMEE TEEGARDEN

Hayranlar Aimee Teegarden‘a 2006-2011 yılları arasında Friday Night Lights‘ta canlandırdığı Julie Taylor rolüyle aşık olmuşlardı. Bu projenin ardından oyuncuyu Aim High ve Star-Crossed dizilerinde izleme fırsatımız oldu. Teegarden’ı bu sezon ABC kanalının yeni dizisi Notorious‘da  Piper Perabo ve Daniel Sunjata ile birlikte izleyeceğiz.


11- Ali Larter

ali-larter

Ali Larter 4 yıl boyunca Heroes’da farklı rollerde yer aldı. The Legally Blonde oyuncusu güzel yıldız daha sonrasında ise 2014 yılında Legends’ın bazı bölümlerinde yer aldı. Kendisini bu sezon Fox’un geçen ay yayınlanmaya başlayan yeni dizisi Pitch’de Amelia Slater rolünde izleyeceğiz.


12- Cheryl Hines

cheryl-hines

Cheryl Hines daha çok TV projeleriyle tanınan bir isim, kendisini daha evvel Curb Your Enthusiasm ve Suburgatory’de izleme fırsatı bulmuştuk. Daha önce TripTank’in bir kaç bölümünde seslendirme yapan Emmy adayı oyuncu, bu yıl Fox’un yeni dizisi Son of Zorn’da Edie karakterini canlandırıyor.


13- Matt Lanter

matt-lanter

Commander in Chief ve Heroes dizilerinde de yer almış olan oyuncu Matt Lanter, 4 yılını 90210 dizisinde Liam Court karakterini canlandırarak geçirdi. Star Wars: The Clone Wars ve Ultimate Spider-Man’de seslendirme de yapmış olan oyuncu, şu sıralar NBC‘nin yeni dizisi Timeless‘da  Wyatt Logan karakterini canlandırıyor.

Not: Bu yazı şuradan çevrilmiştir.