2020: TV Kanallarında İptal Edilen Tüm Diziler

3132
2020 İptal Edilen Tüm Diziler

2020’nin yaz aylarını yaşarken yeni başlayan veya birkaç sezon izleme şansı bulduğumuz birçok dizi de yolun sonuna geldi diyebiliriz. İşte bu yıl içinde Amerikan TV kanallarında iptal edilen tüm diziler şöyle;

ABC

The Baker and the Beauty: 13 Nisan’da başlayan ve bir İsrail serisinin uyarlaması olan bu romantik komedi, dokuz bölümlük yayının ardından iptal edildi.

Bless This Mess: Lake Bell ve Dax Shepard’ın başrollerindeki dizi iki sezonun ardından iptal edilen diziler arasında yerini aldı.

Emergence: ABC kanalının eylül sezonunda başlayan dizisi, 13 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.

Grand Hotel: Eva Longoria’nın yapımcıları arasında yer aldığı dizi, 2019’da yayınlanan ilk sezonun ardından iptal edildi.

Reef Break: Poppy Montgomery ve Ray Stevenson’un başrollerinde yer aldığı macera dizisi 1. sezonuyla birlikte zorunlu final yapan dizilerden biri oldu.

Schooled: The Goldbergs’in spin-off’u olarak hayata geçirilen dizi, yayınlanan iki sezonun ardından iptal edildi.

Single Parents: ABC kanalının iki sezondur devam eden dizisi bu yıl iptal edilen dizilerden biri oldu.

Stumptown: Cobie Smulders‘ın başrolünde yer aldığı çizgi roman uyarlaması dizi için kanal önce 2. sezon onayı verdi, daha sonra ise onayı iptal etti. Dizi başka bir kanalda yoluna devam edebilir.

United We Fall: Başrollerinde Will Sasso ve Christina Vidal-Mitchell‘ın yer aldığı komedi dizisi 8 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.


CBS

Broke: Alex Herschlag (Will & Grace)tarafından hayata geçirilen komedi dizisi 13 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.

Carol’s Second Act: Patricia Heaton’ın başrolündeki dizi eylül sezonunda başlamıştı. 18 bölüm yayınlanan ilk sezonun ardından iptal edildi.

God Friended Me: İki sezondur devam eden dizi bu yılın iptal edilen yapımları arasına girdi.

Man With a Plan: Matt LeBlanc’in dört sezondur devam eden komedi dizisinin iptal edildiği açıklandı.

Tommy: 6 Şubat’ta başlayan ve Edie Falco’yu Los Angeles’ın ilk kadın polis şefi rolünde izlediğimiz dizi, 12 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.


FOX

Almost Family: Sonbahar sezonunda başlayan dizi ilk sezonun ardından iptal edildi.

BH90210: 2019 yılında yeniden hayata geçirilen 90’lı yılların efsanevi dizisi ilk sezonuyla birlikte ekran yolculuğuna veda etti.

Deputy: Stephen Dorff’un başrolünde yer aldığı dizi 13 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.

Outmatched: 23 Ocak’ta başlayan Jason Biggs’li bu komedi dizisi ilk sezonun ardından iptal edildi.


NBC

Bluff City Law: Sonbahar döneminde başlayan dizi 10 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.

Council of Dads: Sarah Wayne Callies, Clive Standen ve J. August Richards’ın yer aldığı drama ilk sezonun ardından iptal edilen diziler arasına girdi.

The InBetween: Geçtiğimiz yıl başlayan bu doğaüstü drama dizisi ne yazık ki 2. sezon için ekranlara geri dönmeyecek.  

Indebted: Şubat ayında yayın hayatına başlayan komedi dizisi 12 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.

Lincoln Rhyme: Jeffery Deaver’ın The Bone Collector roman serisinden uyarlanan dizi 10 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.

Perfect Harmony: Bradley Whitford ve Anna Camp’in başrollerindeki dizi ilk sezonun ardından iptal edildi.

Sunnyside: Sonbahar sezonunda başlayan, Kal Penn’in hem yaratıcısı hem de başrolünde yer aldığı dizi ilk sezonun ardından iptal edildi.


THE CW

Katy Keene: Yayınladığı bütün dizilere genelde onay veren The CW kanalının 2020’de elediği (şimdilik) tek yapım oldu. Riverdale’in spin-offu olarak hayata geçen ve Lucy Hale’in başrolünde yer aldığı dizi 13 bölümlük ilk sezonun ardından iptal edildi.

Supergirl: Melissa Benoist‘in başrolünde yer aldığı dizi, 6. sezonuyla final yapacak. Final sezonun 20 bölümden oluşması ve 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. (23.09.2020)