2020’de Yeni Sezon Onayı Alan Netflix Dizileri

8010
Netflix_Onay_Alan_Diziler_Dizi-Mania

Bu yazıda Netflix’in 2020 yılı içerisinde yeni sezon onayı verdiği dizileri listeledik. İşte 2020’de yeni sezon onayı alan Netflix dizileri…

Bu listeyi alfabetik olarak düzenledik, Netflix’ten gelecek yeni onay haberleri ile beraber listemiz güncellenecektir.

After Life

after life

3. sezon onayı aldı. Rick Gervais’in hem yazdığı hem yönettiği hem de başrolünde yer aldığı After Life, eşi Lisa’nın ani ölümüyle hayayı alt üst olan Tony’nin yaşadıklarını konu alıyor. Dizinin 6 bölümlük 2. sezonu Nisan ayında yayınlanmıştı.


The Baby-Sitters Club

The Baby-Sitters Club

The Baby-Sitters Club 2. sezon onayı aldı. Netflix platformu Ann M. Martin‘in aynı isimli çok satan romanlarından uyarlanan popüler dizisi için 2. sezon onayı verdi. The Baby-Sitters Club dizisinin 10 bölümlük ilk sezonu geçtiğimiz Temmuz ayında Netflix’te yayınlanmıştı. 2. sezonun ise 2021’de yayınlanması bekleniyor.


Dead to Me

Dead to Me

3. ve final sezon onayı aldı. Dizinin 10 bölümlük 2. sezonu Mayıs ayında yayınlanmıştı. 2 Broke Girls’ün yazarlarından Liz Feldman’ın yarattığı dizide Christina Applegate ve Linda Cardellini başrollerde yer alıyor. James MarsdenEd Asner ve Brandon Scott da dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler.


Elite

ELITE - Season-1
ELITE – Season-1

Elite 4. sezon onayı aldı ancak İspanyol gençlik dizisinin gelecek sezonunda bazı oyuncu değişiklikleri olacak. Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas ve Georgina Amorós rollerine devam edecekler ancak Mina El Hammani, Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico, ve Jorge López diziden ayrılıyorlar.


İLGİLİ: ELITE Nasıl Bir Dizi? Dizi-Mania Önizleme Notları


F Is For Family

Animasyon serisi 5. ve final sezon onayı aldı. Bill Burr ve Michael Price tarafından yaratılan dizinin final sezonu 2021’de yayınlanacak.


Gentefied

Gentefied
GENTEFIELD

2. sezon onayı aldı. Meksika kökenli üç kuzenin bir yandan dedelerinin taco dükkanını ayakta tutmaya çalışırken bir yandan da kendi hayallerini gerçekleştirmek için gösterdikleri mücadeleyi anlatan dizinin ilk sezonu Şubat ayında yayınlanmıştı. 2. sezon 8 bölümden oluşacak.


The Last Kingdom

The Last Kingdom

5. sezon onayı aldı. Bernard Cornwell’in çok satan kitap serisi Savaş Lordu Yıllıkları’ndan uyarlanan dizi 5. sezonuyla geri dönecek. 10 bölümlük 5. sezon Cornwell’in 9. ve 10. romanı The Warriors of the Storm ve The Flame Bearer’a dayanacak.


Lucifer

lucifer-season-5-premiere-date

6. ve final sezon onayı aldı. Netflix platformu daha önce 5. sezonuyla final yapacağını duyurdukları Lucifer için 6. sezon onayı verdiklerini açıkladı. 6. sezon kesin olarak dizinin final sezonu olacak. 21 Ağustos’ta yayınlanacak Lucifer 5. sezon için yayınlanan fragmanı altta izleyebilirsiniz:


Ozark

ozark-season-2
Ozark 2. Sezon

4. ve final sezon onayı aldı. Jason Bateman, Laura Linney ve Julia Garner’ın başrolde yer aldığı sevilen dizi uzatılmış bir 4. sezonla final yapacak. Final sezon 14 bölümden oluşacak ve 7’şer bölümlük 2 part olarak yayınlanacak.


Outer Banks

Outer Banks

2. sezon onayı aldı. Dizinin ilk sezonu Nisan ayında yayınlanmıştı.


Sex Education

Sex Education

3. sezon onayı aldı. Asa Butterfield, Gillian Anderson ve Ncuti Gatwa‘nın başrolünde yer aldığı İngiliz komedi dizisinin 2. sezonu Ocak ayında yayınlanmıştı.


İLGİLİ: Netflix Gençlik Dizileri: Şu Anda İzleyebileceğiniz En İyi 10 Dizi


Summertime

Summertime

2. sezon onayı aldı. İtalyan orijinal dizisi Federico Moccia’nın Tre metri sopra il cielo adlı romanından esinleniyor. İtalya’nın Adriyatik kıyısında geçen modern bir aşk hikâyesini konu almakta. Farklı dünyalardan gelen Ale ve Summer’ın aşkını izleyeceğimiz dizide Coco Rebecca Edogamhe ve Ludovico Tersigni başrollerde.


Sweet Magnolias

Sweet Magnolias

2. sezon onayı aldı. Netflix’in bu romantik drama serisi lise yıllarından bu yana sıkı dost olan üç kadının hayatın her anında birbirlerine destek olma hikayesi anlatılıyor. JoAnna Garcia SwisherBrooke Elliott ve Heather Headley dizinin başrollerinde yer aldığı dizinin 10 bölümlük ilk sezonu Mayıs ayında yayınlanmıştı.


The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

3. sezon onayı aldı. 10 bölümlük 3. sezonun çekimleri Şubat 2021’de başlayacak. Kadroda değişiklik yok.


Warrior Nun

Warrior_Nun

2. sezon onayı aldı. İlk sezonu geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanan başrolünde Alba Baptista yer aldığı çizgi roman uyarlaması fantastik dizi, 2. sezonuyla Netflix’te olacak.


You

You - Netflix

3. sezon onayı aldı. Penn Badgley ve Victoria Pedretti‘nin başrollerinde yer aldığı dizinin 10 bölümlük 2. sezonu 2019 Aralık ayında yayınlanmıştı.


Şimdilik Netflix’in 2020 yılında yeni sezon onayı verdiği orijinal dizileri bu şekilde. Bu liste gelen yeni onay haberleri ile güncellenecektir. (İlk yayın tarihi: 26 Temmuz 2020)

2020’de İptal Edilen Tüm Netflix Dizileri yazımıza da şuradan ulaşabilirsiniz.