2020 Yılında İzleyeceğimiz Tayland BL Dizileri

49903

2gether: The Series

Başlangıç Tarihi: 21 Şubat Cuma

Oyuncular: Bright Vachirawit (Sarawat), Win Metawin (Tine), Mike Chinnarat, Toptap Jirakit, Frank Thanatsaran (Phukong), Drake Sattabut (Min), Sarocha Burin, Guy Sivakorn.

Konu: Tine adında bir öğrenci, kendisini sürekli rahatsız eden eşcinsel bir hayranından kurtulmak istemektedir. Arkadaşları, erkek arkadaşı gibi davranmak üzere bir başka öğrenci olan Sarawat ile anlaşmasını tavsiye ederler. Tine çok uğraşmak zorunda kalsa da sonunda Sarawat’ı bu oyun için ikna eder. Elbette ikili zamanla yakınlaşacak, birbirlerine karşı olan hisleri derinleşecektir.

Bright ve Win bence Tayland’daki yeni aktörler arasından en öne çıkan iki isim. Bunun dışında da dizinin kadrosu gerçekten çok iyi isimlerden oluşuyor. Ancak bir diziye tam 3 BL çift sıkıştırmaya çalışmanın bir anlamı var mı, işte ondan emin değilim 🙂 “Sevgili gibi davranan ikililerin aralarındaki ilişkinin gerçekten aşka dönüşmesi” hikayelerini çok eğlenceli bulduğumdan bu diziyi kesinlikle izlemeyi düşünüyorum.


Your Star the Series

Başlangıç Tarihi: Henüz belli değil.

Oyuncular: Nu Apipatcharapokee (Tongfah), Fluk Chatchawan (Take), Fluke Teerapat, Benz Patchara, Boss Khomsith, Poon Prach.

Konu: Dizi, çok sevdiği kardeşinin eşcinsel olduğunu ve bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenen homofobik bir gencin hikayesine odaklanıyor. Kendi yakın arkadaşlarından birisinin kafasını karıştırması üzerine de, bakış açısı değişmeye başlıyor. Muhtemelen bastırılmış eşcinselliği sebebiyle homofobik yaklaşımları olan birinin kendi cinsel yönelimiyle barışmasının, kendini kabul edişinin hikayesini izleyeceğiz bu dizide.


Love by Chance 2

Başlangıç Tarihi: Henüz belli değil.

Oyuncular: Plan Rathavit (Can), Mean Phiravich (Tin), Perth Tanapon (Ae), Mark Siwat (Kengkla), Gun Napat (Techno).

Konu: Love by Chance dizisinin 2. sezonu olarak ortaya çıkan bu yapımda, ilk sezon finalinde tatmin edici bir sona kavuşamayan Tin/Can çiftinin hikayesini izleyeceğiz. Can, aşkın ne olduğunu ve onunla birlikte gelen zorlukları öğreniyor. Kengkla, No ile uzlaşmaya çalışmaktadır.

Yönetmen New ilk sezonun ardından “Kesinlikle ama kesinlikle 2. sezon olmayacak” diye çarşaf çarşaf açıklamalar yapmış olsa da; işte karşımızda LBC 2. sezon… İlk sezonun 2 ana karakterinden birini canlandıran Saint’e 2. sezona dair teklif dahi götürmeden kadroya karar verilip, fragman çekimi yapılmış. Bu diziyi izleyip izlemeyeceğime, dizinin hakikaten söylendiği gibi Tin/Can çiftine odaklanıp odaklanmadığını gördükten sonra karar vereceğim.


2 Moons 3: The Series

Başlangıç Tarihi: Henüz belli değil.

Oyuncular: Benjamin Braiser (Pahana), Earth Teerapat (Wayo), Joong Archen (Ming), Nine Kornchid (Kit), Pavel Naret (Forth), Dome Woranart (Beam)

Konu: 2 Moons 2 serisinin devamı olacak dizinin yeni sezon duyurusu yapılmış olsa da henüz hikayenin nasıl devam edeceğine dair bir açıklama ya da yeni sezon için bir fragman yok. Çekimler de henüz başlamış olamaz zira 2 Moons 2 ekibi bir fan meeting turuna çıkmış görünmekteler. İlk sezonunu zorlayarak bitirdiğim dizinin yeni sezonu beni çok da heyecanlandırmıyor ama sanırım Ming/Kit hikayesinin nereye gideceğini merak ettiğim için yeni sezona da bir göz atarım.


So Much In Love The Series

Yayın Tarihi: Henüz belli değil.

Oyuncular: Oat Pasakorn, Strong Charoenchai

Konu: Elimizde fragman haricinde pek de bir bilginin olmadığı bir başka dizi de “So Much In Love“. Fragmana göre de dizide yok yok diyebiliriz 🙂 BL çift, GL çift, sevgili gibi yapan BL çift, homofobik yetişkinler, spor teması ve -sıkı durun- doğa üstü olaylar. Bunların hepsi bir arada kulağa oldukça tuhaf geliyor gerçekten de. Fragmandaki oyunculukların beni etkilediğini söyleyemem ama tüm bu karmaşayı bir araya nasıl getirdiklerini merak ettiğim için de diziye mutlaka bir şans vereceğim.