2020 Yılında Final Yapacak Tüm Diziler

10453

2020 yılı, uzun zamandır devam eden pek çok diziye veda edeceğimiz bir yıl olacak maalesef. Supernatural ve Criminal Minds tam 15 sezonun ardından, Modern Family ise 11 sezonun ardından izleyici ile vedalaşacaklar. Arrow, Vikings, Homeland, How To Get Away With Murder, The 100, Agents of the SHIELD bu yıl uğurlamak zorunda kalacağımız diğer emektar dizilerimiz.

Bu listeye 2020 yılında final yapacak tüm dizileri alfabetik sırayla ekledik. Bazı dizilerin henüz final tarihleri belli değil, bu tarihler belli oldukça bu yazıyı da güncelleyeceğiz. Yazının sonunda yer alan ankete oy vermeyi unutmayın!

2020 Yılında Final Yapacak Tüm Diziler

13 Reasons Why

2. sezon onayı almasını bile tuhaf bulduğumuz (ama yine de izlediğimiz) Netflix’in çok konuşulan, çok eleştirilen, çok izlenen dizisi 13 Reasons Why, 4. sezonu ile final yapacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


The 100

The 100 — Image Number: HUN5_KeyArt.jpg — Photo: © 2018 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

The CW kanalının bilim-kurgu ve gençlik dizisi The 100, 7. sezonu ile final yapacak. Dizinin adına uygun olarak 100. bölümde final yapacağı duyuruldu. Final sezonun ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel’ın Agents of S.H.I.E.L.D. ile başlayan TV yolculuğu yine Agents of S.H.I.E.L.D. ile sona eriyor. Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinin 7. sezon ile final yapmasının ardından, “Marvel TV 1. Faz” da resmen son bulmuş olacak. 13 bölümlük final sezon, ABC kanalında yayınlanacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Arrow

The CW kanalında “Arrowverse”yi başlatan dizi, pek çok spin-off yapımın ardından 8. sezonu ile izleyiclere veda edecek. Stephen Amell‘i Oliver Queen rolüyle izlediğimiz dizinin şu anda devam etmekte olan final sezonu 10 bölümden oluşuyor. Kanal Arrow’un yerini, Oliver’ın kızının gelecekteki maceralarını konu alan Green Arrow and the Canaries dizisi ile dolduracak.

Final Tarihi: 28 Ocak 2020, Salı


Blindspot

Blindspot’un 13 bölümlük 5. ve final sezonu, henüz yayın tarihi kesinleşmemiş olsa da 2020 yazında NBC kanalında yayınlanacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


BoJack Horseman

Hayranları tarafından çok sevilen Netflix’in yetişkin animasyon dizisi BoJack Horseman, 6. sezonu ile final yapacak.

Final Tarihi: 31 Ocak 2020, Cuma.


Claws

Niecy Nash‘in başrolde yer aldığı, TNT kanalı draması “Claws” 4. sezonu ile final yapacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Corporate

Comedy Central‘ın eleştirmenler tarafından çok sevilen, 2. sezonunda Kyra Sedgwick, Elizabeth Perkins, Kristen Schaal, Sasheer Zamata, Baron Vaughn ve Andy Richter gibi isimlerin konuk olduğu komedi dizisi “Corporate” 3. sezonu ile final yapacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Criminal Minds

CBS kanalının polisiye & drama dizisi Criminal Minds, 10 bölümlük 15. ve final sezonu ile ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümünün ismi “And in the End….” olarak açıklandı.

Final Tarihi: 19 Şubat 2020, Çarşamba


Dark

Netflix’in Alman orijinal dizisi Dark, 3. sezonu ile final yapacak. Kafa karıştırıcı kurgusu ile hayranlardan tam not alan dizinin final sezonu 60 dakikalık 8 bölümden oluşacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Empire

FOX kanalının Altın Küre ödüllü dizisi Empire, 6. sezonun ardından ekranlara vede edecek. Dizinin 20 bölümlük final sezonunun ilk yarısı 2019 yılında yayınlandı. Kalan 10 bölüm de 2020’de yayınlanacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Fuller House

Çocukluğumuzun sevilen dizilerinden Full House’un devamı olarak çekilen “Fuller House”, 5. sezonu ile final yapıyor. Final sezon 18 bölümden oluşacak ve ilk 9 bölüm Aralık 2019’da yayınlandı. Kalan 9 bölüm ise 2020 yılında yayınlanacak ve nostalji etkili aile komedisi Fuller House ekranlara veda edecek.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Future Man

Josh Hutcherson‘un başrolünde yer aldığı Hulu’nun bilim-kurgu soslu komedi dizisi “Future Man”, 3. ve final sezonuyla 2020’de ekranlarda olacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Fresh Off The Boat

20 yıldır Amerikan kanallarında gördüğümüz, Asyalı-Amerikalı bir aileye odaklanan ilk komedi dizisi olan Fresh Off the Boat, 6 sezonun ardından ekranlara veda ediyor. Dizi ABC kanalında yayınlanıyordu.

Final Tarihi: 21 Şubat 2020, Cuma


GLOW

GLOW

Bu yıl final yapacak Netflix dizilerinden bir diğeri de, Alison Brie‘nin başrolünde yer aldığı GLOW (The Gorgeous Ladies of Wrestling). 1980’li yıllarda, Amerika’da show dünyasında, “güreşçi” olarak yer edinmeye çalışan bir grup kadının hikayesini anlatan dizi, 10 bölümlük 4. sezonu ile final yapacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


2020 Yılında İzlemeyi Sabırsızlıkla Beklediğimiz 20 Yeni Dizi

The Good Place

Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D’Arcy Carden, Manny Jacinto ve Ted Danson’un yer aldığı NBC kanalının sit-com dizisi The Good Plca Ocak ayı sonunda final yapacak. Son yılların Amerika ulusal kanallarında yayınlanan en yaratıcı ve başarılı işlerinden biri olan dizinin eksikliğini ciddi olarak hissedeceğiz.

Final Tarihi: 30 Ocak 2020, Perşembe


Homeland

Showtime’ın siyasi gerilim dizisi Homeland’da Carrie Matthison olarak rol alan Claire Danes, 2018’de dizinin 8. sezonla sona ereceğini açıklamıştı. Danes’in karakterini Afganistan’da göreceğimiz ödüllü dizinin final sezon 9 Şubat’ta yayınlanmaya başlayacak.

Final Tarihi: 26 Nisan 2020, Pazar


How To Get Away With Murder

ABC kanalının sevilen polisiye dizisi How to Get Away with Murder’ın 6. ve final sezonunun ilk 9 bölümü 2019 yılında yayınlandı. Kalan 6 bölüm 2020’de yayınlanacak.

Final Tarihi: 14 Mayıs 2020, Perşembe


Lucifer

Lucifer

FOX kanalında 3. sezondan sonra iptal edilen çizgi roman uyarlaması Lucifer Netflix tarafından kurtarılmış. Dizi Netflix tarafından da iptal edildi ve 5. sezon ile (yeniden) final yapacak. Final sezon 16 bölümden oluşacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Modern Family

ABC kanalının sevilen komedi dizisi 11 sezonun ardından final yapıyor. Emmy ve Golden Globe da dahil olmak üzere pek çok ödülü bulunan dizinin final sezonu 18 bölümden oluşacak.

Final Tarihi: 8 Nisan 2020, Çarşamba


Power

Omari Hardwick‘in başrolünde yer aldığı, STARZ dizisi Power 6. sezon ile ekranlara veda ediyor. Dizinin final sezonunun ilk 10 bölümü 2019’da yayınlanmıştı. Kalan 5 bölüm de 2020’de yayınlanarak dizi final yapacak.

Final Tarihi: 2 Şubat 2020, Pazar

The Rain

The Rain

Netflix’in Danimarka yapımı orijinal dizisi The Rain, 3. sezonu ile final yapacak. Dizi kıyamet sonrası dönemi anlatan bir bilim-kurgu idi. Final sezonun kaç bölüm olacağı henüz bilinmiyor.

Final Tarihi: Heniz belli değil.

The Ranch

Danny Masterson’ın ayrılışı ile (yoksa kovulması mı demek gerek?) kan kaybeden komedi dizisi The Ranch, 8. sezonu ile final yapıyor. Final sezon 10 bölümden oluşuyor. Başrollerde Ashton Kutcher ve emektar oyuncu Sam Elliott var.

Final Tarihi: 24 Ocak Cuma, 2020


The Spanish Princess

STARZ kanalının “Yeni sezon onayından ziyade ilk sezonun uzatması” şeklinde yorumladığı The Spanish Princess 2. sezon, 8 bölümden oluşacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Supernatural

Winchester kardeşlere veda etme zamanı geldi… 300 bölümü geride bırakan, The CW kanalının emektar dizisi Supernatural, 15. sezonu ile final yapıyor. Final sezon 20 bölümden oluşuyor.

Final Tarihi: 18 Mayıs 2020, Pazartesi


Trinkets

Millennialların sorunlarına odaklanan gençlik dramedy dizisi Trinkets‘in, Netflix yolculuğu maalesef kısa sürdü. İlk sezonu geçtiğimiz yıl Ocak ayında yayınlanan dizi, 10 bölümlük 2. sezonu ile final yapacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Schitt’s Creek

POP TV’nin komedi dizisi Schitt’s Creek, 14 bölümlük 6. ve final sezonu ile ekranlara veda edecek.

Final Tarihi: 7 Aralık 2020, Salı


Vikings

History Channel’ın ilk senaryolu dizisi olan Vikings, kanlı 6 sezonun ardından final yapıyor. Dizinin 6. ve final sezonu 20 bölüm olacak. Final sezonda başrolde Alexander Ludwig ve
Katheryn Winnick var.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Will & Grace

WILL & GRACE — “The Things We Do For Love” Episode 217 — Pictured: (l-r) Eric McCormack as Will Truman, Debra Messing as Grace Adler — (Photo by: Chris Haston/NBC)

1998-2006 yılları arasında yayınlanıp iptal edilen komedi dizisi 2017 yılında ekranlara geri dönmüştü. New York’ta ev arkadaşı olarak yaşayan eşcinsel avukat Will ve heteroseksüel iç mimar Grace’in hikayesini anlatan dizi -yeniden- final yapıyor. 11. ve final sezon 18 bölümden oluşacak.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


You Me Her

Evli bir çift ve bir kadın arasındaki poliamorik bir ilişkiyi anlatan AT&T Audience Network dizisi You Me Her, 10 bölümlük 5. sezonu ile ekranlara veda edecek.

Final Tarihi: Henüz belli değil.


Hangi dizinin final yapacak olması sizi daha çok üzüyor?

  • Supernatural (15%, 72 Votes)
  • Lucifer (13%, 65 Votes)
  • Vikings (9%, 45 Votes)
  • You Me Her (8%, 40 Votes)
  • Dark (8%, 37 Votes)
  • Arrow (7%, 36 Votes)
  • The 100 (7%, 35 Votes)
  • Blindspot (7%, 32 Votes)
  • Agents of S.H.I.E.L.D. (5%, 22 Votes)
  • How To Get Away With Murder (4%, 18 Votes)
  • Homeland (2%, 12 Votes)
  • Fuller House (2%, 10 Votes)
  • 13 Reasons Why (2%, 9 Votes)
  • Modern Family (2%, 9 Votes)
  • The Good Place (2%, 9 Votes)
  • The Rain (2%, 8 Votes)
  • BoJack Horseman (1%, 7 Votes)
  • Criminal Minds (1%, 7 Votes)
  • Power (1%, 3 Votes)
  • The Ranch (1%, 3 Votes)
  • The Spanish Princess (1%, 3 Votes)
  • Will & Grace (0%, 2 Votes)
  • Trinkets (0%, 1 Votes)
  • Schitt's Creek (0%, 1 Votes)
  • GLOW (0%, 0 Votes)
  • Corporate (0%, 0 Votes)
  • Fresh Off The Boat (0%, 0 Votes)
  • Future Man (0%, 0 Votes)
  • Empire (0%, 0 Votes)
  • Claws (0%, 0 Votes)

Total Voters: 324

Yükleniyor ... Yükleniyor ...